L’Ampa de l’Escola La Mar Bella contra la massificació a les aules.

Ampa Escola Mar Bella Poblenou

Les famílies i l’equip docent de l’Escola la Mar Bella del Poblenou han mostrat aquest passat dimecres, amb una cassolada davant del centre, el rebuig al projecte d’ampliació d’alumnes de cara al curs vinent. El Consorci d’Educació de Barcelona vol afegir 25 alumnes en un grup addicional de P3. L’objectiu final és que l’escola (una de les més petites i antigues del Poblenou) tingui dues línies senceres, és a dir, dos grups per curs, i no un, com fins ara.

El Consorci d’Educació ha decidit, de manera unilateral, comptar amb els terrenys de l’Esglesia de Sant Bernat Calbó, sense tenir en compte que l’Ajuntament encara no els ha adquirit i sense respectar la voluntat dels veïns i el compromís públic del consistori de decidir l’ús final de l’edifici mitjançant un procés participatiu.

L’Ampa de l’Escola Mar Bella és una de les entitats que ha format part des dels inicis de la Plataforma Salvem La Repla. La Mar Bella, juntament amb altres Ampes del Barri (Arenal de Llevant, Pere IV, Quatre Cantons…) ha estat una de les signants i defensores de la proposta presentada a l’Ajuntament, de decidir el futur de l’espai en un procés participatiu.

El Consorci d’Educació esta creant una situació de conflicte entre la comunitat escolar, el veïnat i el consistori totalment innecessària, i dona la sensació d’executar una política de fets consumats i un model de planificació inexistent i basat en supòsits (no disposen de terreny, ni de pressupost ni de calendari).

PROU DE TRAFICAR AMB EL FUTUR DE LA PLAÇA, PROU DE MENYSTENIR LA VOLUNTAT DE PARTICIPACIÓ DEL VEÏNAT, PROU DE MALTRACTAR A LA COMUNITAT ESCOLAR!!!! 

Podeu donar suport a les reivindicacions de l’Ampa Mar Bella a les Xarxes Socials amb el Hashtag #proumassificació o a la campanya que s’ha obert a change.org 

Deja un comentario