Plataforma Salvem La Repla

ÚLTIMES NOTÍCIES!!!!

El Bisbat de Barcelona ha comunicat, en nota de premsa a Europa Press, la retirada del projecte del Monestir per les “dificultats en la edificabilitat” que comporta. Ara, més que mai, els veïns i veïnes del Poblenou hem de liderar l’oportunitat de retornar l’espai al barri aportant un projecte fruit d’un procés participatiu que tingui en compte la importància i centralitat de la Plaça Bernat Calbó.

PODEU LLEGIR LA NOTA DE PREMSA PICANT AQUÍ

….

RESUM DEL DARRER ACTE DE SALVEM LA REPLA

El darrer acte de Salvem La Repla es va celebrar en el context de les Festes Majors del Poblenou i amb la tornada de les activitats escolars a l’Escola La Mar Bella (l’escola que hi ha a la Plaça). En el transcurs de l’acte es va celebrar una Xocolatada amb una gran participació de famílies i nens mentre es van elaborar tallers d’idees per a futurs usos de la plaça. Seguidament es va celebrar la 4ª Assemblea, on es va declarar obert un procés participatiu entre veïns i veïnes del Poblenou per a decidir el futur de la plaça.

4ªAssemblea

Cartell del darrer acte de Salvem La Repla

FestaReivindicativaSalvemLaRepla

EXCEL.LENTS NOTÍCIES: UN PRIMER PAS ACONSEGUIT!!!!!

L’ENDERROC S’ATURA PROVISIONALMENT, per iniciativa del propietari (Bisbat) amb la intenció de revisar el projecte.

La feina del veïns, veïnes i la disposició del nou ajuntament, ha fet veure al propietari que el projecte es irregular i no encaixa en varis aspectes (urbanístics i de barri). L’edifici no s’enderrocarà mentre el propietari mira que fa amb el projecte, si l’adapta, el revisa, en proposa un altre o accepta una permuta. Això pot durar temps, un temps que podem aprofitar.

HEM ACONSEGUIT UN PRIMER PAS: aturar el descabellat projecte inicial. Ara cal aconseguir que s’hi faci un equipament públic. ARA CAL QUE ENS DEIXIN DECIDIR SOBRE EL FUTUR DE LA PLAÇA!!!!!

ÈXIT D’ASSISTÈNCIA VEINAL, A L’ACTE DE REIVINDICACIÓ DEL 29 DE JULIOL ORGANITZAT PER SALVEM LA REPLA

SalvemLaRepla3

La Plataforma Salvem la Repla defensa un altre futur per a la Plaça Bernat Calbó. Reuneix a veïns i veïnes que desitjen que es destini l’espai actual de la Parròquia de Sant Bernat Calbó per a millorar la plaça, ampliar-la i dotarla d’un equipament públic per que tingui l’entitat de nucli central del casc antic del Poblenou.

Deja un comentario