AIXÍ NO, SENYORS DE L’AJUNTAMENT!

Estem molt decebuts.

Pel que sembla, el Regidor del Districte, Josep Maria Montaner, ha decidit unilateralment cedir l’edifici de Sant Bernal Calbó al Consorci d’Educació, sense haver fet un procés participatiu per escoltar els veïns i les veïnes.

És trist que un espai que hem lluitat per recuperar entre totes i tots després no tinguem veu ni vot per decidir-ne el seu futur.

Curiós també que, el grup municipal que sempre ha defensat processos de participació ciutadana, ara no vulgui escoltar la veu del veïnat. En el seu moment, de manera pública i per la premsa, van dir que el futur seria decidit en un procés participatiu (ho podeu veure a la foto). Ara això ja no val. Sembla que els processos són a la carta, segons convingui politicament a uns i a altres.

Ni tant sols el PAM “Decidim Barcelona”, on la proposta de Salvem La Repla va superar àmpliament a la de l’ajuntament, ha servit per tenir en compte la veu del veïnat. Tampoc les més de 1.500 signatures entregades a l’Ajuntament amb el suport de més de 20 entitats del Poblenou. Ni tampoc han servit les recomanacions de la Comissió d’Equipaments del Poblenou, incorporades al Pla d’Actuació de Barri, que incloïa fer una consulta…

Res de res. Han aplicat “l’urbanisme il·lustrat” (on decideixen uns pocs, que es creuen entesos i per sobre de tothom) tant típic d’altres èpoques.

Seguirem insistint amb la necessitat de decidir el futur d’aquest espai amb el veïnat.

Detall de l'article de El Periódico on Marc Andreu, Conseller del Districte, promet un procés participatiu

Detall de l’article de El Periódico on el Conseller del Districte, promet un procés participatiu

Deja un comentario