TENEN POR DEL VEÏNAT A L’ACTUAL AJUNTAMENT DEL POBLENOU?

El 10 de novembre, un equip format per representants de l’Alcalde, representants del Consorci d’Educació, de la Direcció de l’Escola Mar Bella i de l’Ampa van tenir una reunió sense la participació de cap entitat del barri, ni del veïnat ni de la comissió d’equipaments ni, per descomptat, de Salvem La Repla.

En aquesta reunió, a porta tancada i de caire excloent, es va informar de l’acord de compra de l’esglèsia per part de l’Ajuntament al Bisbat i de tots els plans del Consorci d’Educació per a disposar del solar i fer-hi el seu projecte.

Van ser exposats calendaris, projectes, situació de les adjudicacions tècniques, dates aproximades de l’enderroc… etc… etc… inclus el consorci d’educació está preparant modificacions del pla urbanistic amb l’objectiu de fer el que li sembli. Es va parlar que tenen la idea d’annexionar-se un tros de plaça a l’escola.

Aquesta manera de fer de l’actual ajuntament, escamotejant la informació a una part dels veïns, creiem que és del tot inadequada, contraproduent i generadora de conflictes.

Quina por hi ha amb parlar amb tot el veïnat? La comunitat escolar és una part del veïnat de Bernat Calbó. Els altres veïns i veïnes tenen tot el dret a estar informats. Per quin motiu es fan les coses amb secretismes i a porta tancada? La implicació dels veïns i veïnes per determinar un millor futur de la plaça ha estat sempre indiscutible. L’Alcalde ha decidit que ara els veïns i les veïnes no comptem per res. Ni per estar informats. Sembla que som un problema. #Poblenou ! no anem per bon camí…

Deja un comentario